TYPE
DRUIF
LAND

Vleis

Vleis

Gebraden kalf en varken behoort tot de wit vleesgerechten. Daar gaan we witte wijnen bij serveren zoals een Riesling of een Chardonnay.

 

Een mooi stuk rood vlees zoals een biefstuk of een ribstuk, gebakken, geroosterd of gestoofd vraagt een rode wijn. Een cabernet sauvignon, eventueel geblend met merlot of cabernet franc, een pinotage of een malbec gaan hier uitstekend mee samen.

 

Hieronder een keuze. Kijk gerust in ons aanbod naar vergelijkbare druifsoorten in alle prijscategoriën. 

Fairview The Goatfather
Rood / 0.75 L / Kurk / Sangiovese
 
€ 11.50 incl BTW
Ben Marco Malbec
Rood / 0.75 L / Kurk / Malbec
 
€ 13.70 incl BTW
Allée Bleue Pinotage
Rood / 0.75 L / Kurk / Pinotage
 
€ 17.45 incl BTW
© Kaapwijn Walgraeve - Website by KMOSites